Winora elcykel - Ett fint alternativ till bilen

Elcykeln är verkligen på frammarsch i Sverige. Beror det på att det är ett hållbart alternativ, eller på mördande reklamkampanjer sponsrade av de som tillverkar elcyklar? Svaret är enkelt, det är definitivt ett hållbart alternativ som är bra både för miljön och för din hälsa.
Trenden är tydlig, allt fler väljer att köpa sig en cykel med elmotor på och ett av de märken som många väljer idag är Winora elcyklar. De har många års erfarenhet av att tillverka elcyklar, och har ett mycket brett utbud att välja mellan. Du kan välja mellan att ha motor placerad fram, på mitten eller bak på cykeln beroende på dina egna önskemål. 

Bekväm cykel för alla

Winora Sinus är en pålitlig cykel. Du kommer mellan 7 till 10 mil på en laddning, eller längre om du trampar mer, och laddar sedan snabbt. Du kan köpa den hos Elcykelpunkten i Stockholm, där de också erbjuder fri frakt på alla cyklar. Vill du hellre besöka dem på Kungsholmen och provcykla är du naturligtvis välkommen. Det är inte ofta jag väljer att lyfta upp en produkt på detta viset men just Winora elcyklar är såpass bra, såpass snygga och framför allt såpass prisvärda att jag tycker de förtjänar att få synas lite extra. Sen om du väljer att kolla in dem, det är ju faktiskt helt upp till dig. Men, ska du ha en elcykel, så är det ett mycket bra märke. 

18 Feb 2019