Viktigt med ett bra kontor

Oavsett vad det är för typ av jobb man utför, så är det bra att ha ett kontor som man trivs med. Det handlar om allt från att ha rätt sorts skrivbord, rätt sorts stol, till väggabsorbenter. Det handlar även om arbetsmiljön och att man trivs med sina kollegor. Det enklaste man kan åtgärda själv, det är just kontorsmöblerna. Ett skrivbord från Morekontor är enkelt att köpa och installera. Samma sak om man vill ha det lite ljuddämpat, då tar man en väggabsorbent. Iband kan man bestämma själv ibland går man via chefen för att få rätt möbler.

Skapa en bra arbetsmiljö

Det som inte alltid är så lätt att påverka det är arbetsmiljön och kollegorna. Dock går det att få en bra arbetsmiljö. Många arbetsplatser jobbar hårt med detta. Gör inte er det, så är det kanske dags att ta tag i det. Det finns många olika policys att ta fram och följa som ett exempel.

Skapa band med kollegorna

En del av en bra arbetsmiljö är så klart att trivas med sina kollegor. Det finns många sätt att skapa bra band mellan kollegor. Det finns till exempel bra teambuildingskurser att gå tillsammans, så väl som att man kan ordna med AW eller andra aktiviteter utanför arbetstiden. Kollegor som trivs tillsammans gör ett mycket bättre jobb. Så är du en chef, se till att de skapar bra band med varandra. Så kommer arbetsplatsen att bli mycket bättre i alla avseenden.

 

18 Jun 2018