Små meddelanden

Ibland är kvantitet det bästa

Ibland är det bättre att distribuera massor av små meddelanden än några få stora. Om man jämför stora posters med små klistermärken till exempel - vilket ger större genomslag, tusentals små klistermärken på väl valda ställen eller tre stora posters på uppenbara platser? Dels är klistermärkesalternativet i de flesta fall billigare och dels har det eventuellt större genomslagskraft eftersom man kan variera platserna de syns på i mycket större utsträckning. Man når fler. Men, det kräver förstås att företagsbrandingen är gjord på ett proffsigt sätt och är av bra material, så att de drar ögon till sig. Klistermärken är lätta att bära med sig och fästa upp lite varstans, medan man för stora affischplatser ibland måste kontakta företagen som bestämmer över platserna. Sedan ska det också nämnas hur smidigt det är med etiketter i butiker, för att märka varor med.

Klistermärken och etiketter

På Dekalvaruhuset har man specialiserat sig på saker som små dekaler, klistermärken och etiketter. Det är ett professionellt företag som hjälper dig att skapa små meddelanden som sticker ut ur mängden, oavsett om du behöver dem för marknadsföringssyften eller informationssyften i handeln. Att beställa etiketter på rulle eller ark går både snabbt och är väldigt enkelt hos Dekalvaruhuset.

Det spelar ingen roll om du behöver etiketter till produkterna i din butik eller om du har ett viktigt budskap att marknadsföra ute i samhället -  klistermärken och etiketter är väldigt bra till väldigt mycket.

15 Jun 2018