Sängar för alla

För sängar såväl som alla andra tänkbara möbler, kolla in wegot.se. Här finner du ett stort urval av sängar i olika former, storlekar och med en rad olika funktioner. Det är inte bara sängarna i sig som står till buds, här finns allt för sängar också, från nattduksbord till madrasser och sängklader.

Wegot är en onlinebaserad möbelbutik som även har två fysiska butiker i städerna Malmö och Gävle. Bor man i närheten av någon av dessa städer så kan man välja att besöka Wegot för att provligga sängar och soffor, eller känna på material, innan man bestämmer sig. I annat fall beställer man sina möbler från Wegot via hemsidan och skulle man av någon anledning inte vara nöjd så är man trygg med vetskapen om att allt säljs under Öppet Köp.

Vad gör en bra säng?

Sängar har många krav att leva upp till och varje människa har sina unika behov. I regel säger man att en säng inte ska vara för mjuk, men heller inte för hård. En fast madrass kombineras ofta väl med en mjukare bäddmadrass och ju större man är desto hårdare brukar man mena att sängen ska vara. Men allt handlar såklart inte bara om madrassens hårdhet eller sängens vidd, det är helheten som är viktig.

Vi spenderar nästan en tredjedel av våra liv i våra sängar så det är ytterst viktigt att den tilltalar oss både fysiskt och estetiskt. Vad är bättre än att gå och lägga sig i en skön säng, placerad i ett mysigt sovrum? Välj din säng med omsorg!

17 Sep 2015