Säkra ditt arbete med spamfilter

Är du en av alla oss som med jämna mellanrum sitter framför datorn och gäspande raderar spammail i hundratals när du egentligen skulle behöva göra viktigare, eller roligare, saker? Spammail tar mycket plats och mycket kraft, och är helt och hållet onödiga. På spamfilter.tips får du veta hur du säger nej till spam genom att använda den nya generationens flexibla spamfilter.

Det finns så många viktigare och roligare saker att ägna sig åt - både privat och på jobbet - än att rutinmässigt tvingas sitta och radera spam. Ett bra spamfilter blir en stor lättnad.

Effektiviserad e-mail?

E-mailen kom med internet, konceptet blev omåttligt populärt och idag sker den mesta kommunikation vis just e-mail, samt via etablerade sociala medier. Många frågar sig nu hur länge e-mailen kommer att se ut på detta vis, som är väldigt mycket samma vis som e-mailen såg ut i internets begynnelse. Kanske kommer e-mailen sakta men säkert att försvinna? Eller åtminstone ändra form. När vår e-mail ändrar form kommer också spammen att göra det, och spamfiltren då också såklart. Läs mer om detta intressanta ämne i Dagens Nyheters Teknikblogg.

Inte bara irriterande med spam

Spammail är inte bara ett irriterande och tidskrävande problem, spam kan ibland bära virus som i sin tur kan ställa till med stora skador. Vissa virus är små och nästan omärkbara, medan andra är aggressiva och kan slå ut hela din dator inom loppet av knappt någon tid alls. Det är faktiskt så att hela 98 % av alla virus som sprids på nätet sprids just via spam e-post.

Spammail kan också fiska efter besök och information som du kanske inte egentligen vill lämna ut, det är i sanning ett riktigt otyg. Med rätt spamfilter slipper du spam och kan slappna av i ditt e-postanvändande på ett helt nytt sätt.

24 Aug 2015