Reklammaterial på CD och DVD

Ofta när man ska transportera känslig information och material som ska visas upp vid möten och event så använder man CD-skivor eller DVD-skivor. Även om man använder direktöverföringar eller USB-sticks så är det ofta man väljer att trycka upp pressmaterial eller utskick på CD och DVD och ska man ha flera upplagor blir det tungt att rodda med hemma. Att bränna en eller ett par CD-skivor hemma är väl ingen konst, men ska man ha 2, 50 eller 2000 så vill man kanske överlåta jobbet till en professionell CD-pressare.

Europas bästa pressar

I Sverige vänder man sig med fördel till Skivfabriken när man behöver hjälp med CD pressning eller CD kopiering. Skivfabriken är en svensk samordnare som tar hand om din beställning från början till slut, även om de fysiska CD pressarna finns i andra länder. Faktum är att det inte finns någon CD pressning på plats här i Sverige, men Skivfabriken har löst problemet genom att ha rest runt i Europa och nosat fram de bästa CD pressarna på kontinenten - det är stor skillnad på pressar och pressar! - slutit avtal med dem och sammanställt en tjänstlista som borgar för suverän kvalitet till ritkigt bra priser. Man lovar leverans av kopierat material inom 3 arbetsdagar och nypressat material på 8 arbetsdagar. Skivfabriken hjälper också till med produktion om du skulle behöva det. 

Mer info på skivfabriken.se

Du kan givetvis läsa mer om Skivfabriken, CD pressning och vilka tjänster som förmedlas via företaget på skivfabriken.se.

7 Jul 2016