Metoder för avkoppling

Oavsett vem man är eller vad man ägnar sig åt så måste man hitta metoder för avkoppling. Metoderna varierar och det är essentiellt att varje individ finner sin. Vissa dricker öl med vänner, andra spelar golf eller tennis, några går till gymmet eller ut på en promenad medan ytterligare några lägger pengar på dyra spabehandlingar.

Avslappnande och stärkande på samma gång

Massage är ett vanligt sätt att unna sig avkoppling på, det hjälper en både att varva ner och samtidigt stärka kroppen. Man får en timmes total lugn och ro och fokus på sig själv, massage är helande.

En som jobbar i reklambranschen lever ett stressigt liv där krav hela tiden ställs på presterande, man måste vara hungrig, alert ochknivskarp, annars åker man snabbt ut. En så pass kravfylld vardag ställer ännu högre krav på hur man kopplar av efter varje arbetsdag - om det nu finns något som kan kallas "efter arbetsdagen", denna typ av jobb har ingen av- och påknapp direkt.

Thaimassage

Har du aldrig testat Thaimassage så rekommenderar jag dig idag att göra det, här snackar vi svkoppling och välmående av hög kaliber. Du som är nyfiken på thaimassage i Göteborg kan kolla in Wassana och Natta Thaimassage och för thaimassage i Malmö rekommenderar jag Nuad Thai.

Thaimassage är minpersonliga favorit för avkoppling, helt såklart vid havet nere på en thailändsk paradisö, man i brist på annat funkar ovan nämnda ställen nästan lika bra.

9 Jun 2016