Inredning

Heminredning är stort. Det har alltid varit poppis med heminredning och trender har kommit och gått. Idag skiftar heminredningstrenderna snabbare än någonsin och det är vanligt att möblemang byts ut efter bara några år. Sällan köper en familj en soffa idag som de sedan har i 40 år, som var vanligt förr. SOm tur är beror bytena inte ofta på att möblerna slitits ut, utan på att man helt enkelt tröttnat på dem och vill ha något nytt.

Lätt att uppdatera hemma

Det är så lätt att köpa möbler idag, inte minst eftersom man till och med kan köpa möbler online. Det är bara att välja internetbutik, välja ut sin möbel ur deras sortiment och klicka hem den. Jag skulle köpa ett nytt soffbord här för leden och testade för första gången att köpa en möbel online och det var faktiskt smidigare än jag hade kunnat ana. Säkert beror det på vilken möbelbutik man köper från, huruvida affären är smidig eller ej, men jag som handlade från wegot.se har bara gott att säga om metoden.

Mitt nya soffbord är fint, av god kvalitet och levererades bara inom några dagar från köp. På Wgot finns väldigt mycket möbler att välja bland, i alla kategorier. Jag vet inte om jag personligen skulle köpa en säng eller soffa inline, utan att kunna prova den först, men eftersom det är öppet köp så kanske det skulle kunna gå det med. Fast man vill förstås slippa hålla på med tillbakalämningar och sånt... 

Har du handlat ´möbler online någon gång? Hur var den erfarenheten?

4 Oct 2016