I form

Vi vill alla vara våra bästa jag och sällan tror jag att vi upplever att vi nått dit. Det ligger inte vår natur att känna oss nöjda med vårt tillstånd, även om det såklart är eftersträvansvärt. Vi vill alltid bli bättre, rikare, vackrare och nöjdare. Det är lurigt för lyckan ligger bara i vår attityd. Inga pengar i världen gör en lycklig på riktigt och även de vackraste människorna har sina svårigheter.

Personliga mål

Med det sagt så är det hälsosamt att sträva framåt för stagnation leder inte heller till lycka. Nyckeln ligger i att vara lycklig i sina strävanden. När det gäller kropp, hälsa och utseende så är dessa termer alltid relativa. Det är inte den med starkast kropp som är mest hälsosam, utan den som funnit en balans som fungerar för just den individen. Med en personlig tränare kan man med relativt enkla medel och på ganska kort tid komma in i hälsosamma träningsrutiner med ens egna mål och ambitioner som utgångsläge.

Vill du bli personlig tränare?

Att bli personlig tränare är ganska populärt i dag, det råder en mycket stor träningstrend som inte ser ut att försvinna. Att utbilda sig till personlig tränare ger goda utsikter för att få jobb efter avklarad utbildning. 

Du som vill anlita en personlig tränare i Göteborg, Malmö, Stockholm eller annan stad bör söka lokalt. De flesta gym har anställda personliga tränare som man kan boka pass med.

24 Jun 2016