Hur man kan tjäna pengar till laget

En del väljer att använda sig av reklam och profilprodukter när de vill tjäna pengar till laget. Om du är med i ett lag eller om du har en liten tjej eller kille som spelar fotboll eller något annat så finns det ett bra sätt att tjäna pengar till laget. En del klubbar har fått begära pengar av föräldrar och så vidare, men istället är det bättre att satsa på att sälja produkter! Ett smart sätt, är att sälja kläder från ewear. Detta är kläder avsedda för idrott och fritid och det är en mycket lättsåld produkt!

Hur mycket tjänar man på att sälja kläder?

Ewear kommer i två olika typer av paket som ni om lag ska sälja. Dessa kostar 160 kronor eller 300 kronor för kunden. Det paket som kostar 300 kronor, ger 60 kronor till ert lag och paketet för 160 kronor ger er 50 kronor per sålt sådant. Att sälja ewear:

  • 50 Sek i vinst per sålt paket
  • En kollektion som är trendig och lättsåld!
  • Lätt och bekvämt för er att sälja
  • Leverans varje vecka

Kläder som är lättsålda

De kläder ni säljer, är alltså ett sortiment av kläder som är för sport och fritid. Dessa kläder är både bekväma, snygga och har ett bra pris. Med dagens människor som gillar att röra på sig så är det relativt enkelt att få sålt alla kläder och ni kommer snabbt kunna tjäna pengar till laget.

3 Feb 2016