Den smartaste investeringen

Vilken investering skulle du tippa var den allra smartaste? Guld? Aktier? Bostäder? Bitcoin? För visst tänker man genast på pengar när man hör ordet investering? Den viktigaste investeringen handlar dock inte det minsta om pengar, även om det kanske kostar en liten slant (som är en struntsak i sammanhanget). Investeringen jag talar om är den som handlar om en själv och ens inre liv. De flesta av oss har buggar som skulle behöva fixas till och ju mer åren går och man lämnar dessa oservade och olagade, desto större problem ställer de till med i ens liv.

Fixa buggarna

Mitt heta tips till de allra flesta är att kontakta en psykolog i Malmö för att fixa till "buggarna". Terapi är modernt och något som de flesta borde investera i, för det gör under för hälsan och lyckan - tro mig!

Genom terapi får man möjlighet att lära känna sig själv bättre, man får verktyg för att hantera nära relationer på ett bättre vis. Man får hjälp att arbeta bort destruktiva beteendemönster och man får lära sig hur viktigt det är att man älskar sig själv på riktigt. Vi är alldeles för självkritiska och destruktiva och en psykolog hjälper oss att dels se det och sedan också att råda bot på det.

Livet vi har är skört och vi får inte någon andra chans. Vi är skyldiga oss själva att se till att fylla dagarna vi har med positiva och värdefulla upplevelser.

20 Oct 2017